20101120

e bismillah o zaman

ilk defa indie bir şey paylaşmanın heyecanıyla parlaşıyorum bunu. özellikle tom's shed'i pek sevdim. bi bakın bakalım siz de.

http://www.cabanonpress.com/index.htm

***************************************************

bu da eşantiyon. ŞOK'ta indirim varmış. ben de karnınızı gıdıklıyım dedim.

http://www.yourpics2008.com/The_Nineties_in_One_Picture

Gülün lan!

c.

20101119

noluyo lan?

ben de yine mi yeniden mi diyodum ama... sen bunu yazarken sarhoş muydun ya da bu kadar insan sarhoşlar mı da bizi takip ediyorlar? ama madem bi hayaldi, devam o zaman.

güzide insanları ve neden d. ya da c. olmadığını merak ettim sayın günlük hayatın sosyolojisi. ilerleyen sayılarınızda buna da yer verirseniz seviniriz. 

ben ilk etapta bişeyler ekleştiremedim tabi. ilgim başka şeyler bu ara, evet ama bu hiiiiçbişey olmadığı anlamına gelmiyör. sağ kanattan sabri yaklaşıyor, olağan şekilde...


c.

20101104

günlük yaşam sosyolojisi

Ne yani şimdi hayallerini kurmuştuk sevindirmişti sanki bizi burası sadece selamlaşmak bile yeri geldiğinde burası böyle biz bu kadarıyız hiç paylaşmıyor olmak daha mı iyi olurdu olmazdı ne cevdet ne öbür serseri göz yumamazdı buna kural mı vardı kural yoktu bir tek biz olduğunu sandıydık da kendimizi kırbaçladıydık sigarayı en iyi kendi külünde söndürebiliyor olduğun metaforu ve bir fırt daha almak isteği üzerine hayretler ve sevinç nidaları içinde yine buradayım ve hayretler ve sevinçler içinde hayatıma buyur ettiğim güzide insanlar da burada

aha burada

http://www.wimdelvoye.be/