20090209

mis

Yeni yazıların kokuları uzaklardan geledursun, uyarılara kulak asıp Mono'yla kulaklarımızın pası gitsin. Albümden önce yola düşen 'ashes in the snow' ile havamızı bulmuştuk, şimdi beklentileri tamı tamına karşılayan yepisyeni Mono albümüyle karşı karşıyayız. Şimdi burada müzikal anlamda tanımlamalara girecek kadar bilgim, donanımım yok lakin bunun, türünün hakkını verebilmiş temiz bir albüm olduğunu söyleyebilirim. Büyük halamdan alıntıyla, afiyet bal şeker olsun efendim. Şimdi kahve suyunu koymaya,

d.

20090208

üzülürcesine...

kotası taze bitmiş d. ye ve diğer sevgili "blogokurları"na (bulogokır: kamingsuuun) üzülürcesine (adeta üzüntü, iç burultusuyla) duyrulur: mono abilerimizin ve from monument to masses'ın yeni albümleri çıkmış (taze daha, şu içimize işleyememiş 2009 kokusuyla) ve gönüllerimizin kral(ı)(/içesi) sordomüzikkomda yerini almıştır. furommonümınt iniyür, mono ise şu dakikalarda beni benden alıyor.

"yeni yazıların yeşil silgi gibi kokusunu ta burdan duyar gibiyim"


c.

20090203

d. ciğim, benim interinetim yok bu aralar, planlı bir yazı gönderemiycek - hatta tükenen kotanla gönderdiğin o dehşetengiz linke tıklayamıycak - kadar acizim. bilgilerine, ay pardon bilgilerinize sunarım.

ps: bilgilerineymiş! ne o öyle sanki iki kişiymişiz gibi! koskoca internet aleminde takılıyoruz şurda lan, birileri daha vardır heralde di mi? hı? hö? öhm... neyse d. ciğim.

c.

20090202

bir

Sıfırlanan kotam
Yndi Halda'dan James Vella'nın yan projesi
a lily
yi
sunar:
*Ve farz edin ki 'yol müziği'yle etiketledim.
Afiyet olsun.
d.