20090520

Gidiyorum ey İzmir, kısa zaman sonra görüşmek üzere. bu süre muhtemelen buralarda da görünemeyeceğim süre.
hala.ısrarla.d.

7 yorum:

  1. c.ler d.ler f.ler çok karıştı, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum. düzenli olarak paavoharju dinliyorum. ve sende ilk albümleri var mıydı hatırlamıyorum ama "valo tihkuu kaiken lapi"yi dinleyesin istiyorum. klibinde - pek klip sayılmaz - oynayan (aslında oynamak da sayılmaz) kız öyle pek benzemese de artık tavırlarından mıdır, etraftaki karlardan mıdır yoksa şarkının fenalığından mıdır bilemedim seni anımsattı durduk yere.

    YanıtlaSil
  2. Klibine bakmamıştım. Bakarım en kısa zamanda. Doğru yer evet. Doğru şarkı. Moonfrost da beni deli ediyor. kastım daysleepers, yoksa blekmetal sevmem, yanlış anlaşılmasın.

    YanıtlaSil
  3. yalnız lastfme baktım gerçekten de varmış moonfrost diye isviçre alplerinde yaşayan bi bilek grubu, nerden biliyorsan artık. önce heidi olmandan şüphelenmiştim. sonra ortaokul günlerini araştırdım, corpse paintsiz dışarı çıkmazdı, ondan bu kadar geç fark etmişsin onu dediler. daysleepers deli eder adamı dedim.

    YanıtlaSil
  4. eder. benden olsa peter olur.
    peter.

    YanıtlaSil
  5. ayrıca nerden bilirim hiç sorma, bir yığın samael, napalm death sildim bilgisayarımdan. şarlottan sonra üçüncü bir kişiden korkar oldum.amanın.

    YanıtlaSil
  6. haha. sildin mi o samaelleri?yazık etmşsin ospirik osman efendiye...selam.cecil'e de bir yığın kafa karışıklığı ihsaneyliyorumamin.

    retkit.

    YanıtlaSil
  7. amin. kafa bu, karışmak için. peter böcek ya da ihsan retkit. dil bu, saçmalamak için; heidiyi tanımıyorum, ilgilenmiyorum. bi tek şarlot vardı, o da meğer istenmiyormuş sanırım.

    YanıtlaSil

küllük