20090921

çok anlamsız bi zamanda bi blog özeleştirisine girmicem. neden buraya yazmıyorum? ya da neden yazdıklarımı aktarmıyorum? yani yapabilirim bunları, öncekinden biraz daha fazla aktifim yazma hususunda. bilmem. sanki artık yazarken daha planlı olmam gerekiyomuş gibi geliyo. bloga giriş yapıp aklıma geleni yazmak, buranın devamını sağlıyor belki, evet, sanki kullanımı biraz daha farklı olmalıymış gibi ama. şu an da aynı şeyi yapıyorum aslında. kim niye benim buraya bi süredir niye yazmadığımı sallasın veya kendime çeliştiğimi görmek için mi açıp bu son yazıyı okusun. ya da zaten sınırlı olan paylaşımımız bitince d. alamanyanın ücra bi kasabasına göçünce, hangi çıkış noktamıza göre neler yazalım ya da biraz vakit harcayıp öyle aklımıza gelenleri buraya koyalım da yaşam damla alev özgür berk mi baksın. ychorus a mı beğendirelim kendimizi? şu an buraya yazıp da göndermeden sildiğim yazılardan biri daha olmasın bu diye çok uğraşıyorum be okur. blog paylaşımı yapmak da zor zanaat. valla. sanatçı krizi falan. blokçu grizi falan. yine saçma bi yazı. uf hepsi böyleydi aslında.

küpemi takarken kulağım çok acıdı biraz önce.

c. (klavyeye boş boş bakarken buluyorum kendimi; fonda radyodan bi ilahi: "demedim mi?")

5 yorum:

  1. ama haklısın hepsi öyleydi aslında. en azından yazıp silerken yalnız değilmişim bunu anladım.
    çok anlamsız bir iş yapıyoruz, gidelim buradan.

    YanıtlaSil
  2. bir pazar günü evde tek başına oturmuş ne yapacağını bilemeyen sonrada yazılan yazılara yazma kabiliyeti olmasa da inat ederek yorum yapmaya çalışan birisi okudu senin yazını diyorsun ya kim okur diye
    benim gibi boş bir adam okur işte
    çok felaket canım sıkılıyor ev arkadaşım bu gün nöbetçi yani bu gece yine yalnızım yarın sabah işe gitcez ama ya ozamana kadar yapmalı pek bir şey yok aslında oturup televizyondaki saçmalıklara dalacağız herhalde ha bu arada karnım da acıktı sayılır mutfakta da bol bol bulaşıktan başka hiç bir şey yok çeşke annem ve kardeşlerim yanımda olabilselerdi bu kadar boşluğa düşmezdim senin durumunda benim ki gibi mi değilse haline şükret dostum aile yaşantısı çok önemli o iyi değil diyelim ozaman işyerinde mutlu olmalısın o da mı yok bari seni anlayan güzel bir sevgilin olsun canım o da yoksa benim gibi hayattan hiç zevk alamıyorsun bende bunları buraya niye yazıyorsam sanki belki de sende artık bloga yazı yazmıyorsundur silsemmi acaaba ..
    boş ver 10 dk yazmam sürdü klavyeme yazık

    YanıtlaSil
  3. yaz da okuyayım derim. gaza getirmek değil, sallama fazla, geliyosa yaz.engelleme de, geldiğinde..

    YanıtlaSil
  4. Susma ki, devam edebilelim birbirimizi.

    YanıtlaSil

küllük